PERJALANAN HIDUP YANG MASIH PANJANG

"..meniti hari yang masih belum pasti...."
"..semua suka..duka..pahit..manis..kehidupan mesti dilalui dengan penuh ketabahan.."


Ladies' Bikers

dah lama aku nak wat tajuk nie tapi tak kesempatan..maklum lah..masuk je bulan 6 banyak gila keje aku nak kena buat..busy..busy..site visit la..ceremony la..dah la dekat bulan posa..huhuhu..tapi takpe..dah nama pun keje kan..kena buat je la..lama-lama settle la..

oooooo....back to the topic LADIES' BIKERS...wahhh cam gempaq je tajuk..hahahahaha..aku mula berjinak dengan motor superbiker ni sejak keje dekat Chear Motor Sdn Bhd  tapi before tu My Hubby dah pakai motor superbiker walaupun CC kecik ok lah kn..jiwa muda..

first time naik dulu motor hubby aku lah..serius la leh melayang gak mula-mula aku naik..mana tak nya time tu badan aku kering ja..yg bawak pun kering gak..hahahaha..second time dh ok lah..dah dapat feel..hahahahaha..best ooooo leh peluk rapat2..melekat sekeping..hahahahaha..


ni moto MV Agusta Brutale

aku berkenan sangat dengan moto nie..kl ladies naik..pehhh memang sesuai sangat..ea la naked biker kn..

ni BMW (lupa lak series apa) tapi nie owg kaya je leh guna.. maintainance maw rabaq..mahal siot...    
ni saja je action depan moto cigava kot..time opening kedai baru kat KL

Ni moto MV AGUSTA F4..harga maw 100k+++..maintanance pun leh than lah..spare mahal gila bapak..tgok moto mmg cntik harga pn cntik lah..dh sama dh tu bju dgn moto..hahahaha..sapa la owner moto nie..leh aku tumpang nek..kihkihkih
Ni model motor BMW ST800R (klu x silap lah,aku pun dh lupa) pic terbaik..memang slim mlim la body aku nie..hahahaha(perasan)
Ni antara motor motor yang aku ada...(perasan) padahal motor pinjam wat ambik gambar je..
besa la tak mampu nak miliki..dapat bergambar jadi lah..nanti aku upload motor Harley Dividson n Triumph Tiger lak..


Harley Davidson Sporster 883 

scooter BMW650 peace love blue





1 comment:

  1. one day aku nk de gak moto besaq nie..mcm best je..

    ReplyDelete