PERJALANAN HIDUP YANG MASIH PANJANG

"..meniti hari yang masih belum pasti...."
"..semua suka..duka..pahit..manis..kehidupan mesti dilalui dengan penuh ketabahan.."


hati yang pilu........

hujan yang turun pada malam ini seakan mengerti  perasaan aku pada saat ini..bertapa sedih nya hati ini..bertapa pilunya aku ketika ini..

hatiku hancur..musnah segala impian untuk aku hidup bahagia bersamanya..segala perancangan telah terkubur sedalam "teluk marina"...
begitu laju air mata ini mencurah ke pipi ku..seakan bersaing dengan lebatnya hujan diluar..aku tidak dapat menahan segalanya..aku tidak dapat terima kenyataan ini..
kenapa segala kebahagian aku hanya sementara..disaat segalanya telah sempurna hanya menunggu masa untuk kami bersatu..akhirnya musnah..musnah buat selamanya..
buat kali kedua..aku terpaksa melepaskan insan yang teramat aku sayangi..yang terlalu aku kasihi dengan sepenuh jiwa ku..kenapa semua ini terjadi pada ku????????????
sedih hati ini sape pun tidak tahu..tiada seorg pn insan yang dapat mengubat kedukaan diriku..pilu hati hanya aku saja tahu..perih yg teramat sangat..susah untuk aku ubati segala kesedihan ini..

dapatkah dia merasai apa yang aku rasa pada saat ini?????????
disaat aku kehilangan tempat bermanja..tempat untuk aku berkongsi kasih sayang..tempat untuk aku mengapai impian hidup yang ku cari selama ini..

baginya segala impiannya selama ini telah tercapai namun impian yang ku impikan telah musnah..
penantiannya berakhir dengan kegembiraan tapi penantian ku berakhir dengan kedukaan,kesedihan..

air mata ini mengalir hanya untuk mu..
salahkah aku untuk mencintaimu???????????

No comments:

Post a Comment